Offerte aanvraag

Heeft u interesse in één van de diensten van Gertenbach Elektro. Of ontvangt u graag een vrijblijvende offerte voor uw project? Neem dan gerust contact met ons op 078-6512555

Verouderde verlichting leidt tot onnodig hoge energiekosten

In veel bedrijfshallen, werkplaatsen, magazijnen, scholen, zorggebouwen en winkels hangen nog verouderde armaturen met daarin twee, drie of soms wel vier tl-buizen en halogeen verlichting. Verouderde verlichting verbruikt niet alleen onnodig veel stroom, er gaat ook veel lichtopbrengst verloren als gevolg van verouderde en/of vervuilde armaturen.

Door uw verlichting te vervangen door moderne, energiezuinige verlichting kunt u snel en eenvoudig besparen op kosten. Terugverdientijden tussen de 6 maanden en 3,5 jaar zijn hierbij de regel.

 

Vervanging leidt ook tot betere lichtkwaliteit

Ook de lichtkwaliteit en lichtopbrengst van verouderde verlichting laat te wensen over. Oude armaturen reflecteren onvoldoende licht naar de werkplekken en er is vaak geen rekening gehouden met computerwerkplekken. Vervanging van conventionele verlichting door hoogfrequente verlichting levert kwalitatief beter licht. Vervanging van uw verlichting door moderne, energiezuinige verlichting levert ook Arbo-technisch een sterke verbetering op.

Met de energiezuinige verlichtingsoplossingen van Gertenbach Elektro behaalt u op zeer korte termijn uw besparingsdoelstellingen en beschikt u over moderne verlichting die ook op lange termijn zijn voordelen oplevert.

Onze jarenlange ervaring, gedegen kennis en een actieve houding ten opzichte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van energiezuinige verlichting, garanderen ook voor u het beste advies op maat.  

Noodverlichting

Van Lien Evago

Wist u dat noodverlichting jaarlijks gekeurd moet worden? Gertenbach Elektro ontzorgt u graag door jaarlijks onderhoud te plegen.

lees verder...

Contact

Gertenbach Elektro
Laan der Verenigde Naties 291
3318 LA Dordrecht
T 078-6512555
E info@gertenbach-elektro.nl

Ga naar boven