Offerte aanvraag

Heeft u interesse in één van de diensten van Gertenbach Elektro. Of ontvangt u graag een vrijblijvende offerte voor uw project? Neem dan gerust contact met ons op 078-6512555

Onze huidige ICT omgevingen stellen hoge eisen aan onze netwerkbekabeling. Betrouwbaarheid, capaciteit en snelheid van netwerkbekabeling als koperbekabeling en glasvezelbekabeling is dan ook van groot belang. Of het nu gaat om uw werkplek of backbone bekabeling.

In de praktijk zien we vaak dat het belang van goede netwerkbekabeling nog wel eens wordt onderschat. Prestaties en betrouwbaarheid van de ICT omgeving heeft te leiden onder kwaliteit van de verbindingen. Investeringen in nieuwe en snellere apparatuur behalen niet de optimale prestaties door het achter blijven van de data doorvoer.

Gertenbach Elektro heeft ervaring in het ontwerpen en installeren van uw netwerkbekabeling. Om aan de wensen van onze klanten te kunnen voldoen hebben we een overwogen product portofolio van A-kwaliteit, met o.a.

  • Legrand 
  • Siemon
  • Panduit
  • Tyco / AMP Netconnect
  • Draka 

Noodverlichting

Van Lien Evago

Wist u dat noodverlichting jaarlijks gekeurd moet worden? Gertenbach Elektro ontzorgt u graag door jaarlijks onderhoud te plegen.

lees verder...

Contact

Gertenbach Elektro
Laan der Verenigde Naties 291
3318 LA Dordrecht
T 078-6512555
E info@gertenbach-elektro.nl

Ga naar boven