Offerte aanvraag

Heeft u interesse in één van de diensten van Gertenbach Elektro. Of ontvangt u graag een vrijblijvende offerte voor uw project? Neem dan gerust contact met ons op 078-6512555

Gertenbach Elektro is een elektrotechnisch installatiebedrijf, werkzaam hoofdzakelijk in de regio Drechtsteden en voor sommige opdrachtgevers landelijk. We zijn momenteel met 20 werknemers in vaste dienst. Onze werkzaamheden lopen zeer uiteen, van projecten, renovatie, verbouw tot service en onderhoud voor uiteenlopende opdrachtgevers. We houden ons onder andere bezig met elektrische installaties, datanetwerken, brandmeldinstallaties, noodverlichtingsinstallaties en meer.


Opdrachtgevers en werkzaamheden:

  • Woningbouw, (mutatie-)onderhoud, projecten, en verbouwingen complexen en kantoor;Verenigingen, (mutatie-)onderhoud, 24 uurs storingsdienst, projecten, en verbouwingen complexen en kantoor;
  • Vereniging van Eigenaren, (mutatie-)onderhoud, 24 uurs storingsdienst;
  • Aannemers, (mutatie-)onderhoud, verbouwingen en projecten;
  • Scholen, onderhoud en projecten;
  • Overheid/gemeente, onderhoud, projecten, 24 uurs storingsdienst t.b.v. pollers;
  • Particulieren, onderhoud en verbouwingen.

 
Bij ons kantoor gelegen aan de Laan der Verenigde Naties 291 hebben wij ook een magazijn waar we ook materiaal leveren/ verkopen aan particulieren, verenigingen en bedrijven. 

We zijn tevens ook een Kenteq erkend leerbedrijf. Naast leerlingen in de BOL en BBL ontvangen stagiairs van VMBO en MBO.

Gertenbach Elektro is een betrokken, betrouwbare en deskundige partner in elektrotechniek: deze reputatie hebben we al sinds 1934 door voortdurend te investeren in de vakkennis van onze mensen en de kwaliteit van onze organisatie. Wat ons bovendien onderscheidt, is een scherpe prijs en klantvriendelijkheid.

Noodverlichting

Van Lien Evago

Wist u dat noodverlichting jaarlijks gekeurd moet worden? Gertenbach Elektro ontzorgt u graag door jaarlijks onderhoud te plegen.

lees verder...

Contact

Gertenbach Elektro
Laan der Verenigde Naties 291
3318 LA Dordrecht
T 078-6512555
E info@gertenbach-elektro.nl

Ga naar boven