Offerte aanvraag

Heeft u interesse in één van de diensten van Gertenbach Elektro. Of ontvangt u graag een vrijblijvende offerte voor uw project? Neem dan gerust contact met ons op 078-6512555

Op veel aardlekschakelaars of aardlekautomaten is aangegeven dat je de aardlekschakelaar periodiek of maandelijks moet testen via het indrukken van de testknop. Als je de testknop indrukt valt de elektrische spanning uit van de groep(en) die achter deze aardlekschakelaar zit(ten). Dat is in de praktijk vaak lastig: je moet dan weer je hele huis door om alle apparatuur met een ingebouwd klokje weer gelijk te zetten.

Maar is er een goede oplossing: bij de wisseling van zomertijd en wintertijd moeten de klokken toch worden verzet. Dit is het moment om de aardlekschakelaar(s) te testen!

Werkwijze:

  1. Controleer of apparatuur zoals wasmachines, wasdrogers, vaatwassers, TV’s, computers en dergelijke niet in werking zijn. Ga bijvoorbeeld op de zondag ochtend van de wisseling van zomertijd naar wintertijd naar je groepenkast (meterkast).
  2. Druk kort op de testknop van iedere aardlekschakelaar of aardlekautomaat: de aardlekschakelaar behoort uit te schakelen. Als dit niet gebeurt of als dit haperend gaat is het sterk aan te bevelen om contact met ons op te nemen. 
  3. Wacht een minuutje om de installatie en eventuele apparatuur te laten stabiliseren.
  4. Schakel de aardlekschakelaar(s) weer in.
  5. Zet nu alle klokjes weer gelijk en stel de eventuele andere apparatuur weer in.

Testknop aardlekschakelaar

De klassieke schakelaar Reflex SI maakt reeds decennia deel uit van het programma en is technisch up-to-date. Hij past perfect bij ieder interieur. Busch-balance® SI zorgt voor veelzijdigheid in het SI-programma. Een spannende harmonie ontstaat uit de rechte en convexe lijnen van de nieuwe Busch-balance® SI. Busch-balance® SI en Reflex SI - eenvoudig eigentijds en gewoonweg ideaal.

Busch-balance SI


 

Op zaterdag 29 augustus heeft Gertenbach Elektro met een bedrijfsteam mee gedaan aan de City Swim van Dordrecht. Bij dit geweldige evenement is een bedrag van ruim 181.000 euro opgehaald voor de stichting Fight cancer Nederland. Meer informatie over dit evenement kunt u vinden op deze website.

 

Noodverlichting

Van Lien Evago

Wist u dat noodverlichting jaarlijks gekeurd moet worden? Gertenbach Elektro ontzorgt u graag door jaarlijks onderhoud te plegen.

lees verder...

Contact

Gertenbach Elektro
Laan der Verenigde Naties 291
3318 LA Dordrecht
T 078-6512555
E info@gertenbach-elektro.nl

Ga naar boven